
Vstupenky najdete na https://goout.net/en/moravska-vernisaz-piva/szblixs/
Vstupné
150 kč na den, v ceně degustační sklo a 3 žetony na pivo
250 kč na dva dny, v ceně degustační sklo a 5x žeton na pivo
1500 All you can drink vstup na jeden den
Pátek 20.5.2022 | |||
OTEVŘEME PIVO | Řízené degustace | ||
15.00 – 15.55 | JAN GRMELA (Osobnosti piva): Od varny před kameru. Jak se v ČR popularizuje pivo? ZDARMA | 15:30 – 16:25 | IMRICH NOGELL (Beermalade.sk): Prezentace pivních džemů BEERMALADE a jejich párování s paštikami z Paštikárny u pana Ragueneaua. ZDARMA |
16.00 -16.55 | PIVNÍ DEBATAJak lahve a plechovky mění minipivovarský trh? ZDARMA | 16:30 – 17:25 | DAVID BUREŠ (Topolský pivovar): Experimenty z Topolského pivovaru: Wood ageing 5 žetonů |
17.00 -17.55 | PIVNÍ DEBATA: Má smysl dělat pivo co je trendy? ZDARMA | 17:30 – 18:25 | IMRICH NOGELL: Degustace kooperačních a kontraktních piv vařených v Axiom Brewery v Prostějově. 5 žetonů |
18.00 -18.55 | PIVNÍ DEBATAQuo vadis české minipivovary?ZDARMA | 18:30 – 19.25 | JÁN HORVÁTH (craftbeershop.cz): Co frčí v Pešti? Degustace maďarských importů 15 žetonů |
19.00 -19.55 | MICHAELA NÉMETHOVÁ (Mendelova univerzita v Brně): Jak ženy válej sudy? Glosa o současném postavení žen v pivním světě.ZDARMA | ||
Sobota 21.5.2022 | |||
OTEVŘEME PIVO | Řízené degustace | ||
15.00 -15.55 | LIBOR ZAJÍC (Masarykova Univerzita, Historický ústav, Kulturní dějiny piva): Lokální pivní styly a jejich pozice v současném pivovarnictví ZDARMA | 15:30 – 16:25 | PETR ŠIMEČEK (Svěží hlava): Řízená degustace českého, polského a slovenského nealkoholického piva ZDARMA |
16.00 -16.55 | PIVNÍ DEBATA Má smysl řešit pivní styly?ZDARMA | 16:30 – 17:25 | PETR MĚRKA (Kostelecké chmelovárek): Domácí výroba piva ze smíšené kultury kvasnic ZDARMA |
17.00 -17.55 | ALEŠ DVOŘÁK (Létající sládek, Budvar): Jak si stojí česká pivní revoluce ve světovém měřítku?ZDARMA | 17:30 – 18:25 | LENKA BÁRTOVÁ (Pivovar Raven): Degustační výběr ze série Vault: Tripel& Imperial stout 15 žetonů |
18.00 -18.55 | PIVNÍ DEBATA Kam, jak a komu prodávat craftbeer? ZDARMA | 18:30 – 19.25 | MICHAL HANCZAKOWSKI (Beerhalla): Řízená degustace polských spontánně kvašených piv 15 žetonů |
19.00 -19.55 | RICHARD ANTL (Parník, domovarník) Nestavte pivovar na indiánském pohřebišti (aneb co vše se v pivovaru může pokazit) ZDARMA |

Jídlo:
Vulcanus grill
MAMAKRELA
Paštikárna u pana Raguenaua
Děkujeme našim mediálním partnerům
Jsemzolomouce.cz
Rádio Haná
Český rozhlas Olomouc
TV ZZIP